Home

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is dé oplossing voor overtollige huid van de bovenoogleden. Hierdoor ziet u er minder vermoeid uit, krijgt u een jongere uitstraling en uw blikveld verbetert: de "gordijntjes" die voor de ogen hingen zijn verdwenen. 

 

VERGOEDING EN KOSTEN

De ooglidcorrectie kost € 775,- voor beide oogleden.  

 

Het eerste consult is kosteloos.

 

In de meeste gevallen vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling niet, ook al heeft u dagelijks klachten van de oogleden. Pas wanneer het ooglid over de pupil hangt, kunt u in aanmerking komen voor vergoeding. De plastisch chirurg doet dan voor u de aanvraag bij de verzekeraar.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het ooglidspreekuur van het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn door te bellen naar 088-2505981 (9-17 uur) of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl

 

Op het ooglidspreekuur wordt alles in 1 keer geregeld: de plastisch chirurg onderzoekt uw oogleden, maakt foto's, adviseert u over de behandeling en kan direct een operatie voor u inplannen.

 

DE OPERATIE

De ooglidcorrectie gebeurt onder plaatselijke verdoving en duurt 30 minuten. Direct na de ingreep worden uw oogleden gekoeld.

 

Veilig en vertrouwd in het diakonessenhuis UTrecht / zeist / doorn

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Zij voerden meer dan 5000 ooglidcorrecties uit. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van het ziekenhuis.

 

Wilt u meer lezen over het ooglidspreekuur van het Diakonessenhuis? Klik dan hier.Wie komt u tegen op het ooglidspreekuur?

Onderstaande plastisch chirurgen zijn gespecialiseerd in de ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie foto's
Voor de
behandeling
Na de
behandeling

Bovenooglidcorrectie, detail foto. Opmaken is weer mogelijk, omdat het overtollige huid van het ooglid is verwijderd. De wimpers plakken er niet meer tegenaan.Terug naar overzicht ›
Voor de
behandeling
Na de
behandeling

Door een bovenooglidcorrectie opent de blik. Het hele ooglid is weer zichtbaar. Dit geeft een verjongde uitstraling.Terug naar overzicht ›
Voor de
behandeling
Na de
behandeling

Bovenooglidcorrectie, bij 81 jarige dame.Terug naar overzicht ›
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling