Home

Borstvergroting

Borsten zijn hét kenmerk van vrouwelijkheid. Een borstvergroting zorgt voor grotere, vollere en stevigere borsten. Een vergroting van de borsten is mogelijk met een prothese of met lichaamseigen vet (lipofilling).

 

KOSTEN en vergoeding

Het eerste consult is kosteloos.

 

  • Borstvergroting met ronde prothesen (Mentor): 3000,-
  • Borstvergroting met anatomische prothesen (Mentor): 3500,-
  • Borstvergroting met anatomische prothesen (Mentor) bij tubulaire borsten: 3900,-
  • Borstvergroting met lipofilling: 3900,-

 

In uitzonderlijke gevallen wordt een borstvergroting vergoed door de zorgverzekeraar. De plastisch chirurg doet in die gevallen voor u de aanvraag bij de verzekeraar.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak bij één van onze plastisch chirurgen van het Diakonessenhuis, locaties Utrecht en Zeist, door te bellen naar 088-2505981 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl

 

Tijdens de afspraak vertelt u over uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg onderzoekt uw borsten en neemt de maten op. Met behulp van pasprothesen bekijken u en de plastisch chirurg samen welke vergroting bij uw wens en uw lichaam past. U krijgt uitleg over de operatietechniek, de risico's en het herstel na de operatie. De keuze voor een borstvergroting is een grote en vaak emotioneel beladen stap. Onze plastisch chirurgen nemen hiervoor de tijd!

 

DE OPERATIE

De borst vergroting gebeurt onder algehele narcose en duurt 45 minuten. Direct na de ingreep krijgt u een ondersteunde beha aangemeten. U mag nog dezelfde naar huis.

 

VEILIG EN VERTROUWD IN HET DIAKONESSENHUIS UTRECHT en ZEIST

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Zij voerden meer dan 1000 borstvergrotingen uit. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van het ziekenhuis.

 

LIpofilling

Bent u op zoek naar meer achtergrondinformatie over lipofilling, de borstvergroting met vet? Lees dan hier verder.

 

Prothesen

Bent u op zoek naar meer achtergrondinformatie over de borstvergroting met een prothese? Lees dan hier verder.MEER WETEN OVER ONZe dokters?

Alle plastisch chirurgen die hieronder staan kunnen de operatie uitvoeren. Klik op de foto om meer te lezen over deze artsen en de behandeling.

Borstvergroting foto's
Voor de
behandeling
Na de
behandeling

Borstvergroting met lipofilling. Blijvende, volledig lichaamseigen borstvergroting, uitgevoerd met vet door liposuctie van de benen. Resultaat 1 jaar na de operatie.Terug naar overzicht ›
Voor de
behandeling
Na de
behandeling

Borstvergroting met vet (lipofilling). Detail-opname van de linker borst. Deze natuurlijke borstvergroting is permanent en volledig lichaamseigen.Terug naar overzicht ›
Voor de
behandeling
Na de
behandeling

Borstvergroting, anatomische (druppel) prothesen, 410 cc, onder de spier (dual plane) geplaatst.Terug naar overzicht ›
Voor de
behandeling
Na de
behandeling

Borstvergroting, ronde prothesen, 300cc, onder de spier (dual plane) geplaatst.Terug naar overzicht ›
Voor de
behandeling
Na de
behandeling

Borstvergroting. Wens: zo natuurlijk mogelijk resultaat. Anatomische (druppel) prothesen, 230 cc, dual plane (onder de spier) geplaatst.Terug naar overzicht ›
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling